Alle våre fritidsaktiviteter er helt gratis! For å se hva som skjer, kan du følge med på vår kalender, Facebook og Instagram!

Jentekvelder
For alle jenter mellom 12-22 år.

Hver onsdag har vi åpne jentekvelder på Sisterhood-huset hvor vi har mange forskjellige aktiviteter. Vi gjør alt fra å lage mat sammen, bowling, pilates, danse, dra på fangene på fortet, til å se på film og ha det koselig på Café Condio. Vi har lyst til å gjøre det du synes er gøy, så fortell oss gjerne hva du ønsker å gjøre! 

Sisterhood-huset er i Oscars gate 15. Ta 11-trikken eller 21-bussen til Homansbyen som er like ved huset.

Er du over 18 år kan du også jobbe som frivillig på jentekveldene.

Ung Aktivitet
For både gutter og jenter mellom 13-19 år.

Hver torsdag er det gratis trening på Friskis&Svettis Majorstuen kl. 16:30-17:30. Vi holder til nede i styrkerommet, og det er alltid en ansatt fra Friskis&Svettis som kan vise hvordan apparatene fungerer og hjelper deg til å trene riktig. Etter treningen får du gratis frukt!

Første gangen du kommer må du registrere deg i resepsjonen for å få et eget Friskis&Svettis-kort*, så kom gjerne noen minutter før.

Hvis du er med på torsdagstreninger kan du også bli med på gruppetrening på mandager kl. 19-20. Husk å ha med kortet* ditt!

Ferietilbud
For alle jenter mellom 12-22 år.

I feriene tilbyr vi morsomme utflukter og aktiviteter som badeland, trampolinepark, kino og klatring. Alt er gratis, og vi stiller med mat og drikke så du trenger bare å ha med klær etter aktivitet og vær.

Mer informasjon om ferietilbudene kommer når de nærmer seg.