Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Erfaringskonferanse

desember 10, 2019 . 08:3015:00

Sisterhood i Bydel Frogner har gleden av å invitere deg til sin årlige erfaringskonferanse 10. desember! Årets tema er IDENTITET.

Målgruppa for erfaringskonferansen er Sisterhood-nettverket, virksomheter eller organisasjoner som ønsker mer informasjon om Sisterhood, og andre som jobber med jenter spesielt – eller gruppevirksomhet og ungdom generelt. Dagen er til for å inspirere hverandre, dele erfaringer og bygge nettverk på kryss og tvers i Oslo. Konferansedagen vil avsluttes med en spennende boklansering av Brotherhood – en håndbok i guttearbeid v/Kompetansesenter Rus, Oslo.

Konferansen finansieres av Kompetansesenter Rus, Oslo i Velferdsetaten og er gratis!

Sisterhood erfaringskonferanse 2019

Sisterhood Norge
Isabel Espinoza, SaLTo-koordinator i Bydel Frogner har fulgt og ledet Sisterhood arbeidet siden 2006. Sisterhood er et forebyggende tiltak rettet spesielt mot jenter i alderen 12-22 år. Metoden har som mål å drive kjønnsrettet rus- og kriminalitetsforebyggende arbeid på flere arenaer med viktige aktører som skole, barnevern, foreldre, politi, fritidstiltak og frivillig organisasjoner som samarbeidspartnere. Sisterhood er tiltak nr. 16 i SaLTo handlingsprogram for 2017-2020. www.sisterhood.no

Kjønnsidentitet v/ Pasientorganisasjonen for Kjønnsinkongruens (PKI)
Mathilde Decaen er leder for PKI, som er pasientorganisasjon for personer med kjønnsinkongruens og deres familie og nære. PKI har som formål å jobbe for et helhetlig, forsvarlig og tilgjengelig helsetilbud for alle som lever med kjønnsinkongruens i Norge.

Mathilde er utdannet siviløkonom og har en lang arbeidserfaring i organisasjonsarbeid og transtematikk. Hun er nå også sykepleierstudent og veldig engasjert i å fremme transpositivitet.

JA betyr JA v/ Norske Kvinners Sanitetsforening
N.K.S, som er Norges største kvinneorganisasjon med ca. 41 500 medlemmer organisert i 650 lokalforeninger over hele landet. Organisasjonens hovedformål er å bidra til et trygt og inkluderende samfunn med spesielt fokus på kvinner.

Ja betyr ja-kampanjen til Sanitetskvinnene handler om det å sette grenser for seg selv – og respektere andres grenser. Skillet mellom sex og overgrep går nettopp på dette. Målet med Ja betyr ja er å sette samtykke til sex på dagsordenen.

Bokbad THIRD CULTURE KIDS
Boka Third Culture Kids er en samling med tekster skrevet av ulike mennesker med blandet kulturell bakgrunn, som søker å «utvide narrativene som finnes om third culture kids i vårt langstrakte land» (red.) Under bokbadet vil vi møte Fatimah, Michael og bokmester Aon for en spennende time om hvordan det kan være å vokse opp mellom kulturer. Hvordan påvirker dette vår identitet?

Brotherhood – en håndbok i guttearbeid
Høsten 2018 initierte Kompetansesenter Rus Oslo et arbeid med å skriftliggjøre erfaringer knyttet til guttearbeid – og guttegrupper spesielt. Gregory Storm Gurvich er forfatter av håndboken som lanseres under erfaringskonferansen.

Påmelding: https://tjenester.oslo.kommune.no/ekstern/arrangement/bestilling/bestilling.aspx?Arrangement=ac41b725-dcca-45cf-b34a-c67562bd7f52
Påmeldingsfrist: 2. desember.
OBS! Påmeldingen er bindende. De som ikke møter på konferansen vil bli fakturert med kr. 600,- for dekning av konferanseutgifter.

Detaljer

Dato:
desember 10, 2019
Tid
08:30 – 15:00

Sted

Kulturhuset – Hovedrommet, Youngs gate 6
Youngs gate 6
Oslo, Norge
+ Google-kart