Gruppelederkurs (info)

Planlegger du å starte en gruppe i din bydel eller organisasjon? Bli med på kurs for å lære om vår gruppemetodikk og bli en sertifisert Sisterhood gruppeleder!

Sisterhood metodikken kan til stor grad overføres til andre grupper, slik at du kan også bruke kompetansen du får her til å starte både jentegrupper og guttegrupper. Metodikken bygger på 12 års erfaring med gruppearbeid og faglig kompetanse.

Kurset:
Dette er en todagers kurs som vil gi innføring i metodikken. Dette kurset er for personer, organisasjoner og bydeler i Oslo som ønsker å lede en jente/guttegruppe. Det vil bli gjennomgang av teori og praktiske øvelser i ulike tema. Gruppedynamikk, roller, ledelse og hvordan ta vare på seg selv som gruppeleder vil være temaer som blir diskutert i kurset.

Pris
1000 kr for deltakere fra Oslo
2000 kr for deltakere utenfor Oslo

Videre samarbeid med Sisterhood
Etter fullført kurs får du et kursbevis og både en Sisterhood og Brotherhood metodebok for videre bruk. Etter kurset kan vi også signere en samarbeidsavtale sånn at dere kan bruke navnet vårt, logoen vår og hjemmesiden til rekruttering og for å spre informasjon om gruppene deres.

Påmelding
Vanligvis legger vi ut kurs ca. en gang i måneden på vår kalender, men på grunn av korona-viruset må gruppelederkurset bli utsatt. Likevel har vi muligheten til å veilede pr. telefon/epost hvis det skulle være behov for det. Ulike henvendelser tas fortløpende. 

Ønsker du å få informasjon straks gruppelederkurset er tilgjengelig igjen, kan du melde din interesse til oss på e-post!