Jentegrupper (2017)

Jentegrupper er for deg som er jente og er mellom 12-22 år.

Hvordan er det egentlig å være jente i dag? Opplever du mye stress eller press i hverdagen? Kanskje du av ulike grunner bare trenger ditt eget sted hvor du ikke stilles krav til og der du kan være deg selv? Da er en Sisterhood jentegruppe noe for deg!

Hva er en jentegruppe?
En jentegruppe er en gjeng på ca. 8-12 jenter som møtes en kveld i uken i opptil ett år for å bli kjent med hverandre, snakke om viktige ting og gjøre ting sammen. Vi drar for eksempel på kino, har hjemmespa, lærer selvforsvar, maler, danser og mye mer! Du kan også komme med forslag om temaer og aktiviteter.

Vi har aktiviteter og har temakvelder annen hver uke. På temakveldene kan du snakke om det du synes er viktig, dele ting og høre hva andre mener om det samme. Noen eksempler på hva vi snakker om er:
– Vennskap
– Sosiale medier
– Kjærlighet og forelskelse
– Grensesetting
– Hvordan det er å være ung i dag
– Fremtidsdrømmer
– Kjønnsidentitet

Etter et år i en jentegruppe får du en attest. Dette kan brukes når du søker jobb, og vi i Sisterhood stiller gjerne opp som referanse da! 

Bli med i en jentegruppe
De fleste Sisterhood jentegrupper i Norge starter opp enten på våren eller høsten. Sisterhood vokser for hvert år og finnes mange steder i Oslo og i andre byer i Norge.

Ta kontakt med oss for å finne ut mer, eller spør en voksen på din fritidsklubb, skole, helsesykepleier eller en annen voksen om de kan starte opp en Sisterhood-gruppe for dere!