covid-19

hvordan overholder sisterhood smitteverntiltakene?

Vi har forhåndspåmelding til alle aktivitetene, og har gått bort fra drop-in/åpne kvelder, følger gjeldende smitteverntiltak og sørger for å ha utstyr som antibac og munnbind til bruk under nødvendige kollektivreiser.

I denne videoen kan du få en enkel oversikt over koronareglene som kom i forbindelse med det muterte viruset.

For å finne brosjyre og video med generell informasjon om koronavirus på flere språk, gå inn på Folkehelsesinstituttets side her.

Finner du ikke svar på fhi.no sine sider? Ring coronatelefonen: 815 55 015.
Åpent hverdager 08-18 og helger 10-16.

Har du behov for akutt helsehjelp, ring fastlegen. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt: 116 117. Du skal kun ringe legevakt når du har behov for akutt helsehjelp.

I disse tidene er det viktig å følge råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet, helsenorge.no, Verdens helseorganisasjon for å begrense smitte. 

Skal du teste deg?

På Oslo kommune sine sider (her) kan du finne informasjon om du trenger å testes, og hvordan du bestiller time for å teste deg selv. 

KoRus Oslo har samlet viktige numre å ringe til hvis du trenger det!

Kirkens SOS

Trenger du noen å snakke med? De har åpent 24 timer i døgnet, som betyr at du kan ringe når som helst. Akkurat når du føler for det – enten nå eller senere.

Ellers kan du chatte helt anonymt hvis du foretrekker det. Chatten er åpent hver dag fra 18.30-22.30 (fredag frem til 01.30)

Nyttige verktøy:

Det er mange av oss som fortsatt jobber hjemmefra, og dette skaper et behov for teknologiske hjelpemidler som kan bruke til å opprettholde samarbeid og jobbe hjemmefra med teamet sitt. Her er en liste over nyttige verktøy. Bidra gjerne hvis du har noen andre nettsider, verktøy eller lignende som bør stå på listen.