medieomtaler

Solberg gjorde yoga med jentene i Sisterhood 8.oktober 2020

Jentivalen 2018

Skamstjernen «Sana» råder jenter til å være seg selv

Skuespiller Iman Meskini mener at unge jenter i dag står overfor et stort press om å passe inn. På Jentivalen 2018 oppfordret hun 150 jenter til å sette pris på egne kvaliteter. Les mer her.

Sisterhood boklansering

Lansering av Sisterhood – en håndbok i jentegruppearbeid

«Sisterhood – en håndbok i jentegruppearbeid» ble utgitt for første gang i 2010. Nå har boken blitt revidert og dette ble markert med en lansering på Litteraturhuset i Oslo mandag 18. desember. Kfk var tilstede på lanseringen. Les mer her.

NRK Super-reportasje

Her har ingen gutter adgang!

Er det greit at jenter og gutter noen ganger møtes for å være sammen hver for seg? Sjekk ut videoen her.

Vårt Oslo - Avisa for deg med ❤ for Oslo

Da en gjeng med Frogner-jenter slet med rus og skolefravær, tok bydelen grep.

Sisterhood er en banebrytende ungdomsarbeid med rot i Bydel Frogner. Så viktig er det at da NRK-serien SKAM vant 100 000 kroner, ga de pengene til prosjektet. Les mer her.

SKAM gir prispenger til Sisterhood

Skam får hederspris.

– Skam-serien tar opp alvorlig tematikk som overgrep, spiseforstyrrelser, skjønnhetstyranniet, diskriminering, fremmedfrykt, seksualitet, rus og likestilling i en realistisk og åpen setting, noe som gir omverdenen mulighet for å sette temaene på dagsorden. Les mer her.

Utrop - Norges første flerkulturelle avis

– Sisterhood er som en familie for meg.

Selin (13): – Storebroren min sa at han bestemte over meg fordi han er eldre. Det er en hersketeknikk, lærte jeg av Sisterhood. Nå vet jeg hvordan jeg skal håndtere det neste gang han prøver seg. Les mer her.