Frivillig arbeid i Sisterhood
Har du lyst til å jobbe frivillig med unge jenter mellom 12-22 år? Er du over 18 år, kan du bli storesøster eller være frivillig på våre jentekvelder!

Frivillig storesøster
Sisterhood søker etter engasjerte storesøstre, eller «jentecoacher», for ei yngre jente i en avtalt periode. En storesøster er en trygg voksen som kan lytte, støtte og motivere ei jente yngre enn seg selv. Du og din lillesøster møtes en gang i uken, og bestemmer selv hva dere gjør. Vanligvis er man storesøster fra seks måneder og opp til ett år.

Alle nye frivillige får kurs, veiledning og støtte i perioden du er storesøster. På kurset får en innblikk i hvordan det er å være storesøster, hva slags problematikk en kan komme borti og hvordan en kan løse ulike situasjoner underveis i coachingen. Som frivillig må du gi Sisterhood jevnlig oppdateringer på hvordan det går for deg og din lillesøster.

I tillegg har vi egne inspirasjonskvelder «Coach Cafe» for frivillige der du får faglig påfyll, veiledning og erfaringsutveksling med andre storesøstre. Vi tilbyr også individuell veiledning.

Frivillig på jentekvelder
Jentekvelder arrangeres hver tirsdag og skal være et pusterom for jenter der de blir kjent med andre jenter i trygge omgivelser. Vi holder til på Hamna Fritidsklubb på Majorstuen, eller drar på utflukter utenfor huset.

Som frivillig blir du med på aktiviteter vi gjør med jentene, er en trygg voksenperson og bidrar til god stemning. Du vil jobbe sammen med en Sisterhood-ansatt under disse kveldene. For å gi kontinuitet til jentene, ønsker vi at du kan forplikte deg til å være med i et halvt år om gangen.

Meld deg på
Send oss en e-post for en prat og mer informasjon hvis du er interessert eller meld deg på her!