Jentegrupper

hva er en jentegruppe og hvorfor du bør bli med

Hvordan er det egentlig å være jente i dag? Opplever du mye stress eller press i hverdagen? Kanskje du av ulike grunner bare trenger ditt eget sted hvor du ikke stilles krav til og der du kan være deg selv? Da er en Sisterhood jentegruppe noe for deg! 

Hva er en jentegruppe?
En jentegruppe er en gjeng på ca. 8-12 jenter som møtes en kveld i uken i opptil ett år for å bli kjent med hverandre, snakke om viktige ting og gjøre ting sammen. Vi drar for eksempel på kino, har hjemmespa, lærer selvforsvar, maler, danser og mye mer!

Jentegruppene ledes av to voksne kvinner som setter sammen temakveldene og aktivitetene. Vi har aktiviteter og har temakvelder annen hver uke. På temakveldene kan du snakke om det du synes er viktig, dele ting og høre hva andre mener om det samme. 

HVORDAN BLI MED

De fleste Sisterhood jentegrupper i Norge starter opp enten på våren eller høsten. Sisterhood vokser for hvert år og finnes mange steder i Oslo og i andre byer i Norge.

Ta kontakt med oss for å finne ut mer, eller spør en voksen på din fritidsklubb, skole, helsesykepleier eller en annen voksen om de kan starte opp en Sisterhood-gruppe for dere!

ATTEST

Etter et år i en jentegruppe får du en attest. Dette kan brukes når du søker jobb, og vi i Sisterhood stiller gjerne opp som referanse da!