Jentivalen

hva skjer på jentivalen?

Hvert år arrangerer Sisterhood JENTIVALEN, en gratis og rusfri festival for og av jenter mellom 12-23 år! Den første Jentivalen startet i 1995 av Bydel Sagene, men siden 2017 er det Sisterhood som har tatt over stafettpinnen! 

JENTIVALEN 2019 ble gjennomført lørdag 26.oktober på Fellesverket Sentrum, Oslo med totalt 173 besøkende. Jentivalen 2020 ble en veldig annerledes festival for oss og jentene, hvor vi hadde det digitalt på Facebook. Det ble en livesending fylt med forskjellige innlegg, aktiviteter og konkurranser. Dette kan du se på videoen under.  

selve jentivalen 2020:

Her kan du se hvordan Jentivalen 2018 var:

Skuespiller Iman Meskini mener at unge jenter i dag står overfor et stort press om å passe inn. På Jentivalen 2018 oppfordret hun 150 jenter til å sette pris på egne kvaliteter. Les mer av artikkelen her.

Hva skjer på Jentivalen?

På JENTIVALEN finner du blant annet musikk, god mat, workshops, åpen scene og mange andre morsomme aktiviteter.

Hvorfor arrangerer vi Jentivalen?

Vi ønsker å gi jenter en dag fylt med moro og frihet, og gi dem gode minner som de kan se tilbake til.  

JENTIVALEN skal være et fristed der du som er jente kan være helt deg selv, ha det morsomt, bli inspirert, lære noe nytt og samles sammen med andre jenter fra hele Oslo og andre byer. Kanskje en får seg nye venninner eller prøver en aktivitet en aldri har prøvd tidligere.

JENTIVALEN-PLAKATER FRA DE SISTE ÅRENE: